اخبار سامانه اطلاع رسانی کانون مهندسین ساری - کد خبر : 2585 مورخ:[1394-06-25 09:54:01]

»کانون مهندسین ساری
»نظام نامه داخلی گروه هاي تخصصي و کمیسیون های كاري

به اطلاع همکاران محترم می رساند، به منظور گسترش همکاری های حرفه ای و جلب مشارکت اعضا و استفاده از تجارب و تخصص هر یک از اعضای کانون، گروه هاي تخصصي وکمیسیون های مختلف در راستای اهداف و وظایف کانون مهندسین ساری تشکیل می شود که بررسی و حل و فصل امور تخصصی مربوطه و ارائه نظرات و پیشنهادات و مشاوره به کانون را برعهده خواهند داشت. بر این مبنا، نظام نامه داخلی گروه هاي تخصصي و کمیسیون های كاري کانون به شرح زیر اعلام گردیده است.

چاپ این صفحه

نظام نامه داخلی گروه هاي تخصصي و کمیسیون های كاري
کانون مهندسین ساری

مقدمه: به منظور گسترش همکاری های حرفه ای و جلب مشارکت اعضا و استفاده از تجارب و تخصص هر یک از اعضای کانون، گروه هاي تخصصي وکمیسیون های مختلف در راستای اهداف و وظایف کانون مهندسین ساری تشکیل می شود که بررسی و حل و فصل امور تخصصی مربوطه و ارائه نظرات و پیشنهادات و مشاوره به کانون را برعهده خواهند داشت.
1- نحوه انتخاب و تعداد اعضا
1-1- تعداد اعضای هر یک از گروههاي تخصصي يا کمیسیون ها بین 5 الی 9 نفر می باشد که از بین اعضای فعال و متقاضي کانون برای مدت یک سال تعیین خواهند شد.
تبصره 1 : در صورت تشخیص هیات مدیره ، تعداد اعضا در هر یک از گروههاي تخصصي يا کمیسیون ها، قابل افزایش یا کاهش می باشد.
1-2- یک يا چند نفر از  اعضای هیات مدیره به نمایندگی از هیات مدیره کانون پس از تصويب در هيات مديره در جلسات حضور خواهند داشت. حضور اين نمايندگان در جلسات الزامي نبوده و به عنوان پل ارتباطي هيات مديره با گروه ياكميسيون خواهند بود.
1-1- دعوت عمومی برای تشکیل جلسات  توسط کانون انجام خواهد شد. دعوت نامه به صورت مکتوب یا پیامک و یا درج در سایت کانون
 می باشد.
1-2- متقاضیان عضویت در کمیسیون ها بعد از دعوت می بایست با مراجعه به امور اداری کانون به صورت کتبی ثبت نام نمایند.
1-3- انتخاب اعضای گروه هاي تخصصي وکمیسیون توسط هیات مدیره کانون خواهد بود.
1-4- هر یک از اعضای کانون می تواند حداکثر داوطلب عضویت در دو کمیسیون باشد که پس از تایید هیات مدیره به عنوان عضو يكي از کمیسیون انتخاب خواهد شد.
2- شرایط عضویت در گروه هاي تخصصي وکمیسیون ها
2-1- عضویت در کانون مهندسین ساری
2-2- داشتن سابقه فعالیت در ارتباط با گروه هاي تخصصي ياکمیسیون های مورد نظر
3- نحوه اداره و تشکیل جلسات :  
3-1- برای اداره جلسات هر یک از کمیسیون ها، اعضا كميسيون در اولین جلسه از بين خود يك نفر را  به عنوان رئيس، يك نفر را به عنوان  نائب رئیس و يك نفر را به عنوان دبير برای مدت یک سال انتخاب خواهند كرد که در صورت تائيد، با ابلاغ هیات مدیره کانون شروع بکار می نمایند و تجدید انتخاب آنها در انقضای هر دوره یکساله بلامانع خواهد بود.
3-2-    رئیس کلیه دستورکارهای جلسات، خط مشی ، هماهنگی ها و مکاتبات لازم در جلسات را به منظور نیل به اهداف گروه تخصصی يا كميسيون تنظیم ، هدایت و راهبری می نماید. نائب رئیس در غیاب رئیس وظایف محوله را به انجام مي رساند. دبير  نيز وظيفه نگارش و پيگيري صورتجلسات را بر عهده خواهد داشت.
3-3- جلسات هر دو هفته یکبار تشکیل و در صورت نیاز به جلسات بیشتر، با هماهنگی مدیر اجرایی کانون و دعوت قبلی با دستور کار معین امکان پذیر خواهد بود. دعوت نامه ها می تواند به صورت مکتوب یا پیامک و یا ایمیل باشد.
3-4- چنانچه هر یک از اعضای گروه تخصصي يا کمیسیون سه جلسه متوالی یا پنج جلسه متناوب در هر شش ماهه سال بدون عذر موجه به تشخیص هیات مدیره کانون غیبت داشته باشد، مستعفی شناخته می شود.
3-5- جلسات با حضور اکثریت نسبی اعضا که یکی از آنها باید رئيس يا نايب رئيس گروه تخصصي يا کمیسیون باشد رسمیت یافته و مصوبات این جلسات در مورد موضوعاتی که در دستور کار قرار دارد با رای موافق اکثریت نسبی حاضر در جلسه نافذ می باشد.
3-6- در کلیه جلسات باید صورتجلسه مذاکرات در فرمهای معینی که در  آن تاریخ تشکیل جلسه قید شده است توسط دبير تنظیم گردد و اعضای حاضر در جلسه آن را امضا نمایند.
3-7- دبير موظف است مکاتبات، صورتجلسات و پیشنهادات گروه يا كمیسیون را حسب لزوم به نحو مقتضي به اطلاع هیات مدیره کانون برساند تا در صورت ضرورت، پیشنهادات ارائه شده در دستور کار جلسات هیات مدیره قرار گیرد.
تبصره 2: مکاتبات با هیات مدیره  با امضای رئيس يا نائب رئيس گروه يا کمیسیون خواهد بود.
3-8- کمیسیون موظف است گزارش عملکرد خود را حداکثر هر دو ماه یکبار به اطلاع هیات مدیره کانون برساند.
3-9- چنانچه هر یک از اعضای کمیسیون در دو مجمع متوالی غیبت داشته باشند، مستعفی شناخته می شوند.
4- شرح وظايف
4-1- بررسی و حل و فصل موضوعاتی که از طرف هیات مدیره به گروههاي تخصصي يا کمیسیون ارجاع می شود و ارائه نظرات، پیشنهادات و راهکارها در زمان تعیین شده.
• شایان ذکر است گروه های تخصصی و کمیسیون ها به عنوان بازوان مشورتی و تصمیم سازی هیات مدیره هستند و اجرای مصوبات آن ها منوط به موافقت و تایید هیات مدیره کانون است.
4-2- طرح امور تخصصی مرتبط با عنوان گروههاي تخصصي يا کمیسیون و بررسی و حل و فصل آن ها و ارائه ی نظرات و پیشنهادات برای کانون با هماهنگی هیات مدیره.
4-3- برنامه ریزی و ارائه پیشنهادات در جهت تحقق اهداف کانون و امور مربوط به گروه تخصصي ياکمیسیون با هماهنگی هیات مدیره
4-4- تلاش در جهت اجرایی شدن تصمیمات و مصوبات هیات مدیره کانون در زمینه های ارجاع شده به گروه يا كميسيون
4-5- پیشنهاد تشکیل همایش، سمینار یا دوره ها وکارگاه آموزشی مرتبط در قالب ارائه پیشنهاد به کمیته آموزش کانون
4-6- تلاش در جهت بهبود سیستم ها و روش ها به منظور ارتقای بهره وری از خدمات فنی و مهندسی با پيشنهاد تشکیل جلسات هم اندیشی و برگزاری نشست های پرسش و پاسخ فنی برای تبادل اطلاعات و تجربیات و نیز رفع شبهات احتمالی موجود در زمینه ها و موضوعات مختلف مطرح در حوزه عملکرد گروه يا كميسيون
4-7- پيشنهاد تشکیل کارگروه های تخصصی لازم بنا به ضرورت موضوعات و گرایش های مختلف رشته مهندسی برای انجام تحقیقات و پژوهش های بیشتر و همچنین به روزآوری دانش فنی و تخصصی مهندسین در گروههاي تخصصي
4-8- برنامه ریزی و پیگیری انجام بازدیدهای علمی از پروژه های شاخص در شرف اجرا به منظور کسب و انتقال تجارب اجرایی و ارتقای سطح علمی و دیدگاه فنی مهندسین
4-9- تلاش در جهت شناسایی مهندسین نمونه ، مبتکر و خلاق و نیز پیگیری در جهت شکوفایی استعدادهای بالقوه مهندسین عضو
4-10- انجام سایر اموری که به موجب مصوبات هیات مدیره به عهده گروه تخصصي يا کمیسیون می باشد.
4-11- ارائه گزارشهای اجرایی و تحلیلی به نشریه در دوره سه ماهه فعالیت جهت چاپ با تایید هیات مدیره

این نظام نامه در 4 ماده و دو تبصره در جلسه شماره .........................مورخ ................ هیات مدیره کانون به تصویب رسیده است و از تاريخ تصويب لازم الاجراست.